Kedves leendő Partnerünk!

Ezúton szeretnénk figyelmébe ajánlani cégünket, a T-BOX 2000 Kft.-t.

A T-BOX 2000 Kft. kereskedelmi területen - egy részről - marketing-kommunikációval és áruprezentációs megoldásokkal, üzletberendezésekkel, valamint az ezekhez szükséges termékek tervezésével, gyártásával, értékesítésével foglalkozik. Más részről üzemeltetünk saját ötletből vezérelve egy pékség és delicatesse szaküzletet valamint egy professzionális autómosót.

A cég tulajdonosai ezen a téren sok éves szakmai tapasztalattal rendelkező kollegák.

Cégfilozófiánk, hogy teljes körű szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek igényeik, kéréseik és elvárásaik maximális teljesítése mellett.

Célunk, hogy a különböző alapanyagokból készült POS anyagok / pl. display-ek, infótartók, termékelválasztó rendszerek, megállító táblák, pattintós alumínium keretek, egyedi termékek/, eladáshelyi reklámeszközök és árukihelyezési eszközök terén a legmegfelelőbb megoldást kínáljuk a lehető legkedvezőbb áron, kifogástalan minőségben az ötlettől a kivitelezésen keresztül egészen akár az összeszerelésig,kihelyezésig!

Termékeink között megtalálhatóak a teljesen újonnan kifejlesztendő termékek és a standard termékek egyaránt. Nagy mennyiségű egyedi és standard termékek legyártását vállaljuk.

Fő feladatunknak tartjuk a partnereink által kihelyezendő termékek leghatékonyabb értékesítésének elősegítését. Törekszünk arra, hogy megrendelőinkkel közvetlen kapcsolatba kerüljünk, ezáltal is növelve a kölcsönös bizalmat valamint lehetővé téve a legoptimálisabb beszerzési ár elérését.

Szolgáltatásaink közül külön kiemeljük az egyedi igények szerint megrendelt termékek legyártását.

Weboldalunkat folyamatosan bővítjük referenciáinkkal, ötletekkel, fotókkal,vagy akár az Önöktől érkező igényekkel, javaslatokkal.

Bármely felmerülő kérdésben, árajánlattal kapcsolatban készséggel állunk rendelkezésére.

Bízzon bennünk, rendeljen tőlünk!


Dukát Zsolt
cégvezető-tulajdonosSzolgáltatásaink

 • Műanyag és műanyag alapú termékek előállítása a legkülönfélébb technológiákkal: vákuumszívás, hőformázás, hideg-, meleghajlítás, hőhegesztés, marás, stancolás stb.

 • Fémtermékek gyártása egyedi elképzelések alapján: állványok, display-ek, tárolók, ipari dobozok, fémtömegcikk gyártás, szinterezés, fényezés stb.

 • Fatermékek előállítása kézi és gépi megmunkálással, egyedi igényeknek megfelelően

 • Papírtermékek: formatervezett termékkínáló display-ek, kartondobozok, papírtáskák stb.

 • Nyomtatás: digitális-, szita-, tamponnyomás stb.( Partner cégeinkkel)

 • LED világítás beépítése

 • 3D-s tervező mérnöki gárda

 • T-BOX 2000 Kft.
  H-2040 Budaörs, Szabadság u.100.
  Telefon: +36 23 441-438
  Fax: +36 23 441-438
  Mobil: +36 30 9383-747
  Fax: +36 23 441-438
  E-mail: tbox2000@t-online.hu